Ada 2 Jenis Trader Di Dunia Ini – Anda yang Mana?

Ada 2 jenis trader di dunia ini:

  1. Trader yang memiliki Probabilistic Mindset dan
  2. Trader yang berharap yang pasti-pasti

 

Ada 2 jenis trader di dunia ini:

  1. Trader yang memahami Risk of Ruin (Risiko Bangkrut) dan
  2. Trader yang selalu bangkrut dan rugi

 

Ada 2 jenis trader di dunia ini:

  1. Trader yang trading dengan risiko terukur dan
  2. Trader yang mengabaikan risiko

 

Ada 2 jenis trader di dunia ini:

  1. Trader yang menggunakan stop loss dan
  2. Trader yang sangat yakin semua pasti sesuai rencana

 

Ada 2 jenis trader di dunia ini:

  1. Trader yang Risk Small setiap transaksi
  2. Trader yang Go All in setiap transaksi

 

Ada 2 jenis trader di dunia ini:

  1. Trader yang menggunakan Sistem Trading dengan Positive Expectancy dan
  2. Trader yang trading cuma pake “feeling yang kuat”

 

Ada 2 jenis trader di dunia ini:

  1. Trader yang mengakui kekalahan lalu cut loss dan
  2. Trader yang tetap ngotot kalo prediksinya benar

 

Ada 2 jenis trader di dunia ini:

  1. Trader yang mengalami rugi kecil tapi sering dan
  2. Trader yang mengalami satu kerugian besar

 

Ada 2 jenis trader di dunia ini:

  1. Trader yang memahami dengan baik Instrument Finansial yang ditradingkan dan
  2. Trader yang suka ikut-ikutan

 

Ada 2 jenis trader di dunia ini:

  1. Trader yang memahami statistik trading dengan baik dan
  2. Trader yang tergiur dengan profit besar

 

Ada 2 jenis trader di dunia ini:

  1. Trader yang memiliki ekspektasi yang realistis dan
  2. Trader yang memiliki cita-cita setinggi bintang di langit yang biru

 

Ada 2 jenis trader di dunia ini:

  1. Trader yang melakukan jurnal trading dan
  2. Trader yang masa bodo – yang lalu biarlah berlalu dan kesalahan tidak perlu diingat-ingat

 

Ada 2 jenis trader di dunia ini:

  1. Trader yang suka menambah ilmu dan
  2. Trader yang selalu mencari cara tercepat untuk bisa kaya dari trading tanpa pernah rugi

 

Ada 2 jenis trader di dunia ini:

  1. Trader yang mengakui membuat kesalahan dan
  2. Trader yang menyalahkan orang lain selain dirinya

 

Ada 2 jenis trader di dunia ini:

  1. Trader yang mengasah skill tradingya setiap saat dan
  2. Trader yang bermimpi suatu saat nanti entah bagaimana caranya bisa jadi trader sukses

 

Ada 2 jenis trader di dunia ini:

  1. Trader yang melihat kerugian sebagai bagian dari permainan
  2. Trader yang melihat kerugian sebagai kutuk

 

Ada 2 jenis trader di dunia ini:

  1. Trader yang memanfaatkan The Law of Large Number dan
  2. Trader yang dikerjain oleh The Law of Large Number

 

Ada 2 jenis trader di dunia ini:

  1. Trader yang memiliki Trading Rules dan
  2. Trader yang mengatakan “Trading Rules? Apa itu? Suka-suka saya mau ngapain. Uang-uang saya kok. Situ kok ngatur-ngatur.”

 

Ada 2 jenis trader di dunia ini:

  1. Trader yang mempersiapkan diri untuk kemungkinan-kemungkinan terburuk dan
  2. Trader yang percaya Mujizat Tuhan untuk mengubah transaksi rugi jadi impas syukur-syukur bisa jadi profit

 

Ada 2 jenis trader di dunia ini:

  1. Trader yang mengasah skill tradingya setiap saat dan
  2. Trader yang bermimpi suatu saat nanti entah bagaimana caranya bisa jadi trader sukses

 

Ada 2 jenis trader di dunia ini:

  1. Trader yang mempraktekkan prinsip ruginya dikit untungnya banyak dan
  2. Trader yang mencintai kerugian. Saking cintanya walaupun sudah rugi besar, tetap gak mau dijual. Ditahan terus itu kerugian.

 

Ada 2 jenis trader di dunia ini:

  1. Trader yang trading dengan penuh persiapan dan
  2. Trader yang trading dari henpon china sambil scroll-skroll instagram

 

Ada 2 jenis trader di dunia ini:

  1. Trader yang mengenal siapa dirinya dengan baik dan
  2. Trader yang langsung terjun untuk Day Trading bertarung melawan Algoritma super canggih

 

Ada 2 jenis trader di dunia ini:

  1. Trader yang tetap tenang ketika terjadi market crash dan
  2. Trader yang jantungnya hampir copot saat market crash

 

Ada 2 jenis trader di dunia ini:

  1. Trader yang keluar dari arena pertradingan dengan luka yang tidak terlalu parah dan
  2. Trader yang tetap tidak mau cut loss

 

Ada 2 jenis trader di dunia ini:

  1. Trader yang tanpa kompromi memotong kerugian dan
  2. Trader yang penuh dengan opini dan opini dan opini

 

Ada 2 jenis trader di dunia ini:

  1. Trader yang sudah mengetahui apa yang harus dilakukan dan
  2. Trader yang masih bertanya “Apa yang harus saya lakukan?”

 

Ada 2 jenis trader di dunia ini:

  1. Trader yang paham untuk menguasai skill trading diperlukan waktu tidak sebentar dan
  2. Trader yang penuh semangat 45 setelah ikut seminar trading 2 hari

 

Ada 2 jenis trader di dunia ini:

  1. Trader yang mengetahui bahwa tidak ada strategi trading yang sempurna dan
  2. Trader yang hobi gonta-ganti strategi trading

 

Ada 2 jenis trader di dunia ini:

  1. Trader yang melihat trading sebagai permainan peluang dan
  2. Trader yang melihat trading sebagai arena perjudian

 

Ada 2 jenis trader di dunia ini:

  1. Trader yang mandiri dan percaya analisis sendiri dan
  2. Trader yang masih ikut rekomendasi saham atau rekomendasi forex

 

Ada 2 jenis trader di dunia ini:

  1. Trader yang menjadikan kerugian besar sebagai titik balik keberhasilan dan
  2. Trader yang hobi balas dendam sama kerugian besar

 

Ada 2 jenis trader di dunia ini:

  1. Trader yang memiliki disiplin menjalankan sistem tradingnya dan
  2. Trader yang untuk bangun pagi saja masih minta tolong dibangunin orang lain

 

Dan terakhir ada 2 jenis trader di dunia ini:

  1. Trader yang mampu profit konsisten dan
  2. Trader yang masih penasaran apa itu profit konsisten

 

Anda yang mana?

Jawab dalam hati saja.

Tidak perlu buka kartu di sini.

 

Good Luck!

 

Enjoy the process and have good trading habits!

58 comments

  1. Maaf pak ,saya sudah masukan nama sama email.tp ko masih blm ada link download yg masuk email saya pak

  2. Luar biasa.. Saya ketawa sendiri bacanya…. Ternyata saya masuk trader yang trading di hengpong cina sambil scroll2 instagram..
    Mantaffff..
    😆

  3. Dear Lukas.
    Apa yang Anda tulis segitu banyak dalam blog sesungguhnya begitu tepat Dan make sense, hanya Saja manusia tidak mau menyadari, mengakui realitas bahwa “traderpemenang” adalah tidak melakukan trade Sama sekali.

    Trade adalah proses dimana orang orang mengharapkan dapat uang cepat sekaligus, atau uang tambahan atau apapun itu. Baik dengan berusaha mengerti, belajar atau carapun ujung ujung2nya kayak berjudi…Dan Akan hilang.

    Saya tidak pintar menyusun kata2, tapi saya bisa menangkap apa yang Anda tulis dalam blog. Sesungguhnya mungkin ada orang berhasil dalam trade seperti Warrant Buffet di US Dan Lo Kheng Hong di Indonesia, begitu juga dengan beberapa yang disebut murid muridnya, itu hanya segelintir dibanding dengan total orang yang mengalami kekalahan didalam Dunia trade ini.

    Apakah semakin cepat sadar, semakin benar? Atau kalau saya Salah menilai, membaca, mohon maaf.

  4. I like the helpful information you provide in your articles.
    I’ll bookmark your weblog and check again here frequently.
    I am quite sure I’ll learn many new stuff right here! Best of luck for
    the next!

  5. Unquestionably consider that that you stated. Your favorite
    reason appeared to be at the web the simplest factor to bear in mind
    of. I say to you, I definitely get annoyed while other people
    think about issues that they just do not know about.
    You managed to hit the nail upon the top and also defined out the entire thing with no need side-effects , people can take a signal.
    Will probably be back to get more. Thank you

  6. Pingback: Google
  7. Hello!Thiss iss my first comment here so I just wanted to give a quick
    shout out annd say I really enjoy reading through
    your posts. Can you suggest any other blogs/websites/forums tyat deal with
    the same topics? Appreciate it!
    web site

  8. Pingback: Gerüstbau
  9. For hottest news you have to pay a visit world wide web
    and on web I found this web page as a finest website for latest
    updates.

  10. Is actually one of the biggest global dark web takedowns in order to
    date: 179 arrests propagate across six countries; five
    hundred kilograms of drugs gripped; $6. 5 million within cash and cryptocurrency confiscated.

    And while it seemed to be announced today, Operation Disruptor traces its roots again to May 3, 2019.
    That’s the day that will German police seized Inventory market Market, the well-liked underground bazaar
    that offered international authorities everything they will needed to upend
    typically the dark web drug trade. Really unclear how big the dent or dimple Procedure
    Disruptor will make over time; the dark web drug marketplace tends to bounce back again, even after the high-quality collapses of marketplaces such as the Silk Road in addition to AlphaBay.
    But even when police force is playing an everlasting game of
    Whac-A-Mole, is actually at the least gotten extremely efficient at whacking.

    In typically the US, Operation Disruptor performs out across dozens associated with
    court papers and about 120 arrests. In Iowa, members of any group recognized as
    PillCosby were incurred with mailing out above a million pills lace-up
    with fentanyl. Prosecutors throughout Washington, DC, allege that will David Brian Pate obscured thousands of
    OxyContin, Xanax, and morphine pills inside of souvenir
    maracas.

    Feel free to surf to my web blog: canadahq url

  11. Pingback: ebay
  12. My spouse andd I stumbled over here coming from a different page and
    thought I should check things out. I likke what I see so now
    i’m following you. Look forward to looking into your
    web page yet again.

  13. Pingback: capath.vn
  14. I’m curious to find out what blog platform you happen to be working with?

    I’m experiencing some minor security issues with my latest site and I’d like to find something more safe.
    Do you have any suggestions?

  15. Definitely believe that that you stated. Your favorite reason seemed to be at the web the simplest thing to take
    note of. I say to you, I definitely get annoyed even as other folks think about issues that they just do not understand about.
    You managed to hit the nail upon the highest and outlined out the entire thing with
    no need side effect , folks can take a signal.
    Will likely be again to get more. Thanks

  16. Pingback: sweetiehouse.vn
  17. “(To date) we have saved about 300,000 k – Wh,” said,
    Dr. A travel agent who specializes in Disney Destinations will know what discounts are available and will help you take
    advantage of the best deal for your family. When you call
    Disney directly, the phone reps are not permitted to
    volunteer the fact that a discount may be available.

  18. Hey just wanted to give you a quick heads up and let
    you know a few of the pictures aren’t loading properly.

    I’m not sure why but I think its a linking issue.
    I’ve tried it in two different web browsers and both show the same
    outcome.

  19. Oh my goodness! Incredible article dude! Thanks, However I am having problems with your RSS.

    I don’t know why I cannot join it. Is there anyone else having the same RSS
    problems? Anyone that knows the answer can you kindly respond?
    Thanks!!

  20. I have read several excellent stuff here. Definitely worth
    bookmarking for revisiting. I surprise how so much
    attempt you put to create this sort of excellent informative site.

  21. Hi there! Do you know if they make any plugins to help with Search
    Engine Optimization? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very
    good results. If you know of any please share. Thanks!

  22. Pingback: Shotguns
  23. Pingback: Buy cocaine online
  24. Pingback: Magic Mush Rooms
  25. Greetings! This is my first visit to your blog! We are a group of volunteers and starting a new initiative
    in a community in the same niche. Your blog provided us beneficial information to work on. You have done
    a outstanding job!

  26. Nice post. I was cchecking constantly this blog and I aam impressed!
    Very useful info particularly the last part 🙂
    I care for such information much. I was seeking this particular info for a
    very long time. Thank you and good luck.

    kami adalahdaftar bandar terpercaya

  27. Nice post. I was checking continuously this blog and I’m inspired!
    Extremely helpful information specially the last section 🙂
    I take care of such information much. I was looking for this certain info for a long time.
    Thank you and best of luck.

  28. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to my blog that automatically
    tweet my newest twitter updates. I’ve been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some
    experience with something like this. Please let me know if
    you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward
    to your new updates.

  29. Thanks for your marvelous posting! I quite enjoyed
    reading it, you are a great author.I will always bookmark your blog and may come
    back very soon. I want to encourage that you continue your
    great work, have a nice day!

  30. Hey! This is my first comment here so I just wanted to
    give a quick shout out and say I really enjoy reading your posts.
    Can you suggest any other blogs/websites/forums that deal with the same subjects?
    Many thanks!

  31. Excellent goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to and
    you’re just extremely fantastic. I actually like what you have acquired here,
    certainly like what you’re stating and the way in which you say it.

    You make it enjoyable and you still care for to keep it wise.
    I can not wait to read far more from you. This is actually a great web
    site.

  32. Just wish to say your article is as astonishing.
    The clearness in your post is simply cool and i can assume you are an expert
    on this subject. Well with your permission allow me to
    grab your RSS feed to keep updated with forthcoming post.
    Thanks a million and please keep up the rewarding work.

    my page :: go here (Karolyn)

  33. It’s going to be ending of mine day, except before ending I am reading this wonderful paragraph
    to improve my experience.

  34. Magnificent site. Lots of useful info here. I am sending it to a few
    friends ans also sharing in delicious. And
    naturally, thanks on your sweat!

  35. Hello there, I found your website by means of Google even as searching for a
    comparable subject, your site came up, it appears to be like good.
    I’ve bookmarked it in my google bookmarks.

    Hi there, just turned into alert to your weblog via Google, and found that it’s really informative.

    I am gonna watch out for brussels. I’ll appreciate
    in the event you continue this in future.
    Many other folks shall be benefited out of your writing.
    Cheers!

  36. Hello there, just became alert to your blog through Google, and found that it is truly
    informative. I’m gonna watch out for brussels. I will be grateful if you continue
    this in future. Many people will be benefited from your
    writing. Cheers!

  37. Asking questions are actually fastidious thing if you are not
    understanding something completely, however this piece of writing gives pleasant understanding even.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *